IMI TRAVEL

MINŐSÉG - KÉNYELEM - PONTOSSÁG

Mikrobusz, minibusz és személyautó bérlés sofőrrel


Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a személyszállítás minden terén. Gépjárműparkunkkal és az évek óta velünk együttműködő partnereinkkel alkalmasak vagyunk rendezvények, konferenciák, üzleti tárgyalások teljes körű megszervezésére és lebonyolítására. Pontosan és elágánsan jelenünk meg az ügyfelek előtt, valamint folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy a vendégeink a lehető legkényelmesebben utazhassanak és az utazás végén elégedetten szálljanak ki a gépjárműveinkből.

Városnézés

Privát idegenvezetővel együtt tudunk városnézéseket megszervezni nem csak Magyarországra, de akár Európa bármely országába.

Privát autó bérlés sofőrrel

Exkluzív autóinkkal és nagy tapasztalattal, város és ország ismerettel rendelkező sofőrökkel biztosítjuk, hogy Ön, családja vagy vendégei a lehető legjobb körülmények között utazzon rövid, vagy hosszútávon.

Esküvői autóbérlés sofőrrel

Esküvőkre vállaljuk akár az ifjú pár szállítását luxus személyautóval vagy a vendégek szállítását az esküvő alatt midi- vagy minibuszokkal.

Konferencia és rendezvény

Vállaljuk a rendezvények, konferenciák és üzleti tárgyalások vendégei utaztatásának tejes körű lebonyolítását.    

Zenekarok szállítása

Extra hosszú Mercedes Vitoink elegendő raktérrel rendelkeznek kisebb zenekarok felszerelésükkel együtt történő szállításhoz.Repülőtéri transzfer

Repülőtéri transzferek az ország, Európa bármelyik repülőterére, pályaudvarára. Érkezéskor a vendégeket egyedi logóval, vagy nyomtatott névtáblával várjuk az Érkezési szinten vagy a vonat mellett.